Skip to main content

Az OMRON Healthcareről

Kompromisszum nélkül az egészségesebb életért

Az OMRON Healthcare-nél arra törekszünk, hogy minimalizáljuk az egészségi állapotot befolyásoló negatív hatásokat, lehetővé téve termékeinkkel a teljesebb és aktívabb életet.

Küldetésünk

Elköteleztük magunkat amellett, hogy világszerte segítsük az emberek egészségesebb és kényelmesebb életvitelének fenntartását.

Hogyan valósítjuk meg ezt a mindennapi életben? Olyan környezetet próbálunk létrehozni, amiben csökkenthetjük az emberek mindennapi egészségi állapotával összefüggő orvosi beavatkozások számát és nagyobb teret adhatunk a minőségi életnek. Küldetésünk a világon mindenütt termékfejlesztéseinkben is megvalósul, az emberi életminőség fejlődésének új lépcsőfokaként.

Jövőképünk

Zero kompromisszum az egészségesebb életért.

Jövőképünk; mindent megteszünk annak érdekében, hogy csökkentsük az emberek egészségi állapotát befolyásoló negatív hatásokat. Az OMRON Healthcare innovációival és termékeink segítségével több szabadidőt nyernek, mivel otthon ellenőrizhetik mindenkori egészségi állapotukat. Ez a mi jövőjépünk és lényegében ígéretünk – folyamatosan erre törekszünk. „Igyekezetünk és ígéretünk konkrét jövőképben valósul meg. Kompromisszumok nélküli állandó küzdelemben az egészségesebb, jobb minőségú életért! Csakis zero toleranciával”.

ÍGÉRETÜNK

Az OMRON Healthcare ígéretet tesz arra, hogy csökkenti az ÖN egészségi állapotát befolyásoló negatív hatásokat.

Folyamatos fejlesztéseinkkel segítjük, hogy szabadabb, aktívabb, kielégítőbb életet élhessen.

AZ ALAPVETŐ EMBERI JOGOK TISZTELETE

Célunk, hogy minden munkahelyen szorgalmazzuk az emberi jogok tiszteletben tartását.

Az OMRON Csoport működése mindenben megfelel a CSR (Vállalati Felelősségvállalás) gyakorlati irányelveinek. Emellett következetesen fenntartjuk és támogatjuk az ILO (Nemzetközi Munkaügyi Szervezet) által deklarált munkahelyi alapvető emberi jogokat.

OMRON Group Slavery and Human Trafficking Statement for FY2020 (English only)

Olvasson többet

Az OMRON Healthcare vállalatról

Elköteleztük magunkat amellett, hogy világszerte segítsük az emberek egészségesebb és kényelmesebb életvitelének fenntartását. Az OMRON Healthcare az otthoni és professzionális automata vérnyomásmérők piacvezető gyártója. A piac ezen szegmensében cégünk kiváló minőségű termékeivel hosszú távra megalapozta jó hírnevét.

A vérnyomásmérő készülékek értékesítésének száma mára elérte a 200 milliót és egyre nagyobb ütemben növekszik a légzőszervi megbetegedések kezelésére szolgáló inhalatorok eladási száma is. Társaságunk egyre nagyobb hangsúlyt fektet az ellátási területek és az ügyfélkapcsolatok felügyeletére annak érdekében, hogy képes legyen a legmagasabb minőségű termékeket és szolgáltatásokat nyújtani a piacon.

Az OMRON Healthcare Europe B.V. egészségügyi divíziója jelen van Európában, Oroszországban, a Közel-Keleten és Afrikában, hatékony értékesítési hálózatán keresztül már több, mint 74 országban nyújt magas szintű szolgáltatást ügyfeleinek.

Központi Iroda: Hoofddorp, Hollandia (1998 óta)

Elnök és vezérigazgató: Mr. David Menko

Gyártó telephely: Matsusaka, Mie, Japán; Dalian, Kína; Binh Duong, Vietnam

Kutató és Fejlesztő Központ: Kyoto, Japán; Dalian, Kína

Kirendeltségek: Németország, Anglia, Franciaország

Helyi értékesítési irodák: Oroszország, Eg1ült Arab Emirátusok, Szaúd-Arábia, Törökország, Lengyelország, Dél-Afrikai Köztársaság, Spanyolország, Ukrajna

Disztribúció: Európa, Közel-Kelet & Afrika

_______________________________________

OMRON Healthcare Europe B.V.
Wegalaan 73, 2132 JD Hoofddorp, Netherlands

Company Registration No: 342.10306
VAT Identification No: NL813286281B01

Válasszon legfeljebb 2 terméket.