HN288

HN288

HN-288-E
 • null
  2 év garancia

A testsúly mérése persze viszonylag egyszerű folyamat. De küszködött valaha egyéb dolgok mérésével normál mérlegeken? Most, köszönhetően a „Súlykülönbség” technológiának, ez is könnyen megoldható. Nem kell fejben számolnia vagy aggódnia azon, hogy a mérendő tárgy esetleg eltakarja a kijelzőt. A négy érzékelő együttműködésének köszönhetően 180 kg-ig minden mérés megbízható. Extra nagy méretű kijelző (77 x 45 mm).

 • null
  2 év garancia

Funkciók és figyelmeztetések

 • The HN288 digital scale is easy to use. With a simple tap of your foot on the surface plate, the unit turns on and is ready to be used.
 • The extra large LCD display is clear and easy to read, with measurements given either in pounds, stones or kilograms and the auto switch off preserves the battery life.
 • The rubber pads on the underside of the unit prevent it from moving when in use and you can choose your measurements to be shown in pounds or kilograms up to a weighing capacity of 180 kg (400lbs, 28 stones).

Műszaki adatok

Eszköztípus
Mérlegek
Súly
Igen
Súlykülönbség
Igen
Javasolt korosztály
N/A
Növekmény (g)
100,00
Maximális súlykapacitás (kg)
180,00
Be/Ki technológia
Automatikus be-/kikapcsolás
Súly (kg)
1,50
Készülék méretei (mm)
300 x 300 x 18

A doboz tartalma

 • HN288 mérleg
 • 1x CR2032 Elem
 • Használati útmutató

Garancia

A termékre a vásárlás dátumától számított 3 évre (testösszetétel-elemző mérőkészülékek) / 2 évre (hagyományos mérlegek) vállal garanciát az OMRON.

Használati útmutató és segédlet

Terméktámogatás

Lépjen velünk kapcsolatba

Használati útmutató

GYIK

Mivel a testösszetétel-elemző készülékek az emberi test lágy szöveteinek elektromos vezetőképességét mérik, ez a vezetőképesség (és így a kalkulált testzsír %) hatással lehet a várandós nő szervezetében lévő nagy mennyiségű folyadékra. Másodszor, mivel a várandós nő súlya jelentősen magasabb a normálisnál, ez szintén befolyásolhatja a testzsír % végső becslését.

Az OMRON testösszetétel-elemző készülékek nagyon gyenge váltakozó áramot (50 kHz, 0.5 mA [milliAmper]) vezetnek át a testen. Ez teljesen biztonságos. Azonban elektronikus orvosi eszközöket és implantátumokat (pacemaker, EKG stb.) viselőknél ez az áram hibás működést okozhat. Az emberek ezen csoportjának NEM ajánlott a testösszetétel-elemző készülékek használata.

A mérést javasolt reggel, minden más tevékenység előtt (testedzés, evés, ivás, zuhanyzás) elvégezni, amely segít az eredmények napi összehasonlításában. Kérjük vegye figyelembe, hogy a nap folyamán a testben lévő víz csökkenő tendenciát mutat, ami hatással van a különböző mérési metódusokra is. A 'kéz a kézhez' módban mért zsírtömeg eredmények a nap során egyre emelkednek. A 'láb a lábhoz' módszer ezzel szemben egyre nagyobb izomtömeget generál. A teljes test módszer egész nap egyenletes eredményt ad.

Minden testösszetétel-elemző készülék a BIA (Bio Impedance Analysis) alapelven működik, gyenge elektromos áramot vezetve át a testen, amelyet az ember nem észlel de a pacemaker foghatja a jelet és kiszámíthatatlanná válhat.

Zsigeri zsír = a belső szerveket körbevevő zsír A zsigeri zsír szintjének növekedését okozza a véráram megnövekedett zsírszintjét, amely olyan gyakori betegségek kialakulásához vezethet, mint a hiperlipoproteinémia és a cukorbetegség. Ezek gyengítik az inzulin azon képességét, hogy a véráramból energiát vigyen át sejtekbe való felhasználásra. A gyakori betegségek kialakulásának megelőzéséhez, vagy gyógyításukhoz fontos lecsökkenteni a viszcerális zsírszintet egy elfogadható értékre. A magas viszcerális zsírszintű embereknek általában nagy hasuk van. Azonban ez nem minden esetben igaz, és a magas viszcerális zsírszint metabolikus szindrómához vezethet. A metabolikus szindróma (zsigeri elhízás normál testtömeg mellett) az átlagostól magasabb zsírszintet jelent, még akkor is, ha az illető testtömege a magasságának megfelelő vagy attól alacsonyabb.

Szállítás és visszaküldés

Szállítási információk

Standard delivery in 2 - 5 business days, at €5.95 per order. Free delivery for all orders above €20.

Visszaküldési információ

Free return within 14 days. Read more about how to return an order.

COVID-19 intézkedéseink

Ismerje meg az OMRON válaszát a COVID-19 pandémiára és tájékozódjon releváns megoldásainkról és szolgáltatásainkról.

Megtekintés