HN289 Éjfélfekete
HN289 Éjfélfekete
HN289 Éjfélfekete

HN289 Éjfélfekete

Mérleget

 • null
  2 év garancia

A HN289 digitális személymérleg a súlymérést még stílusosabbá teszi.

A HN289 mérlegek négy színben érhetők el: Óceánkék, Éjfélfekete, Virágrózsaszín, Selymesszürke.
HN-289-EB, HN-289-EBK, HN-289-ESL, HN-289-EPK

Miért használjak mérleget és testösszetétel-elemző mérőkészüléket?

Átfogó képet ad testének összetételéről

Átfogó képet ad testének összetételéről

Segít elérni egészségi és állóképességi céljait

Segít elérni egészségi és állóképességi céljait

Segít testsúlyának pontos követésében

Segít testsúlyának pontos követésében

Műszaki adatok

 • Eszköztípus: Mérlegek
 • Súly: Igen
 • Életkor-tartomány: N/A
 • Anyag: glass / plastic
 • Be/Ki technológia: Automatikus be-/kikapcsolás
 • Hossz (cm): 29,00
 • Magasság (cm): 31,00
 • Mélység (cm): 4,00
 • Csomagolás súlya (g): 1.647,00

A doboz tartalma

HN289 mérleg 1x CR2032 Elem, Használati útmutató

Garancia

A termékre a vásárlás dátumától számított 3 évre (testösszetétel-elemző mérőkészülékek) / 2 évre (hagyományos mérlegek) vállal garanciát az OMRON.

Támogatás

Customer Service

Contact OMRON

GYIK

Mivel a testösszetétel-elemző monitorok az emberi test lágy szöveteinek elektromos vezetőképességét mérik, ez a vezetőképesség (és így a kalkulált testzsír %) hatással lehet a várandós nő szervezetében lévő nagy mennyiségű folyadékra. Másodszor, mivel a várandós nő súlya jelentősen magasabb a normálisnál, ez szintén befolyásolhatja a testzsír % végső becslését.

Az OMRON testösszetételelemző-monitorok nagyon gyenge váltakozó áramot (50 kHz, 0.5 mA [milliAmper]) vezetnek át a testen. Ez teljesen biztonságos. Azonban elektronikus orvosi eszközöket és implantátumokat (pacemaker, EKG stb.) viselőknél ez az áram hibás működést okozhat. Az emberek ezen csoportjának NEM ajánlott ezeknek a monitoroknak a használata.

Javasoljuk, hogy a mérést reggel, minden más tevékenység előtt (testedzés, evés, ivás, zuhanyzás) végezze el. Ez iránymutatást ad az eredmények napi összehasonlításához. Kérjük vegye figyelembe, hogy a nap folyamán a testben lévő víz csökkenő tendenciát mutat, ami hatással van a különböző mérési metódusokra is. A 'kéz a kézhez' módban mért zsírtömeg eredmények a nap során egyre emelkednek. A 'láb a lábhoz' módszer ezzel szemben egyre nagyobb izomtömeget generál. A teljes test módszer egész nap egyenletes eredményt ad.

Minden testösszetétel-elemző monitor a BIA (Bio Impedance Analysis) alapelven működik, gyenge elektromos áramot vezetve át a testen. Ezt az elektromos áramot az ember nem észleli de a pacemaker foghatja a jelet és kiszámíthatatlanná válhat.

Viszcerális zsír = a belső szerveket körbevevő zsír
A túl sok viszcerális zsír lehet az oka a véráram megnövekedett zsírszintjének,
amely olyan gyakori betegségek kialakulásához vezethet, mint a hiperlipoproteinémia és a cukorbetegség, amely gyengíti az inzulin azon képességét, hogy a véráramból energiát vigyen át a sejtekbe az azokban történő felhasználásra. A gyakori betegségek kialakulásának megelőzéséhez, vagy gyógyításukhoz fontos lecsökkenteni a viszcerális zsírszintet egy elfogadható értékre. A magas viszcerális zsírszintű embereknek általában nagy hasuk van.
Azonban ez nem minden esetben igaz, és a magas viszcerális zsírszint metabolikus szindrómához vezethet. A metabolikus szindróma (viszcerális elhízás normál testtömeg mellett) az átlagostól magasabb zsírszintet jelent, még akkor is, ha az illető testtömege a magasságának megfelelő vagy attól alacsonyabb.

Szállítás és visszaküldés

Szállítási információk

Standard delivery in 2-3 business days for orders placed before 5 PM, at £3.95 per order. Free delivery for all orders above £60.

Visszaküldési információ

Free return within 14 days.