PocketTens
PocketTens
PocketTens
PocketTens
PocketTens
PocketTens

PocketTens

HV-F013-E
Az OMRON PocketTens egy hatékony és hordozható TENS-készülék, amely elfér a tenyerében
 • Az OMRON PocketTens egy olyan fájdalomcsillapító, amely segít ízületi- és izomfájdalmai enyhítésében. A PocketTens kicsi, biztonságos, könnyen és bárhol diszkréten használható.
 • 3 előzetesen beállított fájdalomprogramot (kar/váll, alsó háttáj és lábszár/láb) és 2 masszázsjellegű módot (gyúrás és egyenletes) tartalmaz, 10 állítható intenzitásszinttel segíti a fájdalom enyhítését a különböző testrészeken.
 • Alkalmazható azon testrészeken, amelyeken a leggyakrabban tapasztalható fájdalom– hát, vállak, ízületek, lábak, karok és a lábfejek.
 • Tartós tapadópárnákat tartalmaz (1 pár), amelyek akár 150 alkalommal is használhatók. Tartalmaz egy műanyag tapadópárna tartót is a tároláshoz.
 • A TENS egy klinikailag bizonyított technológia, amelyet széles körben alkalmaznak gyógytornászok és fájdalomspecialisták. Segít gátolni a fájdalomingert, endorfinok felszabadulását váltja ki és javítja a vérkeringést.

A termék előnyei

Blokkolja a fájdalomingert

Blokkolja a fájdalomingert

Az elektromos impulzusok a bőrön keresztül a közelben lévő idegekhez jutnak, ezzel gátolva, hogy a fájdalominger az agyba jusson.

Endorfint szabadít fel

Endorfint szabadít fel

Az elektromos impulzusok serkentik a szervezet természetes fájdalomcsillapítóinak – az endorfinoknak a termelését és kibocsátását.

Javítja a vérkeringést

Javítja a vérkeringést

Az elektromos impulzusok az izmok összehúzódását és elernyedését váltják ki. Ez az ismétlődő összehúzódás és elernyedés serkenti a vérkeringést.

Funkciók és figyelmeztetések

Az OMRON PocketTens fájdalomcsillapító egy egyszerű, de hatékony, gyógyszermentes megoldás az érzékeny, merev vagy fájó izmok kezelésére és ízületi fájdalmak enyhítésére. Vény nélkül kapható, a PocketTens mintegy 15 percen belül segít fájdalma kezelésében. A hordozható TENS készülék személyre szabott, hatékony megoldást kínál, és több fájdalomtípus enyhítésére is szolgál.MEGJEGYZÉS: A készülék sérülésének elkerülése érdekében csak az OMRON által ajánlott vezetékekkel, elektródákkal és kiegészítőkkel használja.

Műszaki adatok

Treatment zones
3 programmes (Arm/Shoulder, Lower Back and Leg/Foot)
Massage modes
2 modes (knead and steady)
Intensity levels
10 szint
Tapadópárna típusa
Hosszú élettartamú érintkezőpárnák, maximum 150 alkalommal használhatóak
Gyógyszermentes
Igen
Hármas hatású TENS technológia
Igen
Tárgy súlya (kg)
0,08
Elem méretei (mm)
75 x 22 x 70

A doboz tartalma

 • Készülék
 • elektróda vezeték
 • tapadópárna tartó
 • hosszú élettartamú tapadópárnák (1 pár)
 • Használati útmutató
 • elemek

Garancia

A termékre a vásárlás dátumától számított 3 évre vállal garanciát az OMRON.

Használati útmutató és támogatás

Terméktámogatás

Lépjen velünk kapcsolatba

Használati útmutató

GYIK

Az ePlus LongLife tartós tapadópárnákat időnként cserélni kell. Élettartamuk azonban meghosszabbítható, ha egyszerűen csak hideg csapvíz alá tartjuk (szappan nélkül), újjal óvatosan letisztítjuk, ezután lerázzuk a felesleges nedvességet, majd visszahelyezzük a tappancsokat a tiszta, műanyag elektródatartóra (csak az ePlus LongLife tartós tapadópárnáknál) és ezután betesszük éjszakára a hűtőszekrénybe (nem a fagyasztóba). Ez visszaadja a tapadópárnák tapadását. Ha ez sem segít, akkor a tapadópárnák elhasználódtak, ki kell őket cserélni. Lépjen kapcsolatba a legközelebbi OMRON márkakereskedővel.

Szállítás és visszaküldés

Szállítási információk

Standard delivery in 2 - 5 business days, at €5.95 per order. Free delivery for all orders above €20.

Visszaküldési információ

Free return within 14 days. Read more about how to return an order.

COVID-19 intézkedéseink

Ismerje meg az OMRON válaszát a COVID-19 pandémiára és tájékozódjon releváns megoldásainkról és szolgáltatásainkról.

Megtekintés