PocketTens
PocketTens
PocketTens
PocketTens
PocketTens
PocketTens

PocketTens

HV-F013-E
 • null
  3 év garancia

Az OMRON PocketTens egy hatékony és hordozható TENS-készülék, amely elfér a tenyerében

 • Az OMRON PocketTens egy olyan fájdalomcsillapító, amely segít ízületi- és izomfájdalmai enyhítésében. A PocketTens kicsi, biztonságos, könnyen és bárhol diszkréten használható.
 • 3 előzetesen beállított fájdalomprogramot (kar/váll, alsó háttáj és lábszár/láb) és 2 masszázsjellegű módot (gyúrás és egyenletes) tartalmaz, 10 állítható intenzitásszinttel segíti a fájdalom enyhítését a különböző testrészeken.
 • Alkalmazható azon testrészeken, amelyeken a leggyakrabban tapasztalható fájdalom– hát, vállak, ízületek, lábak, karok és a lábfejek.
 • Tartós tapadópárnákat tartalmaz (1 pár), amelyek akár 150 alkalommal is használhatók. Tartalmaz egy műanyag tapadópárna tartót is a tároláshoz.
 • A TENS egy klinikailag bizonyított technológia, amelyet széles körben alkalmaznak gyógytornászok és fájdalomspecialisták. Segít gátolni a fájdalomingert, endorfinok felszabadulását váltja ki és javítja a vérkeringést.

A termék előnyei

Funkciók és figyelmeztetések

Az OMRON PocketTens fájdalomcsillapító egy egyszerű, de hatékony, gyógyszermentes megoldás az érzékeny, merev vagy fájó izmok kezelésére és ízületi fájdalmak enyhítésére. A vény nélkül kapható PocketTens mintegy 15 percen belül segít fájdalma kezelésében. A hordozható TENS készülék személyre szabott, hatékony megoldást kínál, és több fájdalomtípus enyhítésére is szolgál.MEGJEGYZÉS: A készülék sérülésének elkerülése érdekében csak az OMRON által ajánlott vezetékekkel, elektródákkal és kiegészítőkkel használja.

Műszaki adatok

Kezelési területek
3 program (kar/váll, alsó háttáj és láb/lábfej
Masszázsmód
2 masszázsmód (gyúrás és egyenletes)
Intenzitásszint
10 szint
Tapadópárna típusa
Tartós tapadópárnák, maximum 150 alkalommal használhatóak
Gyógyszermentes
Igen
Hármas hatású TENS technológia
Igen
Súly (kg)
0,08
Készülék méretei (mm)
75 x 22 x 70

A doboz tartalma

 • Készülék
 • Elektróda vezeték
 • Tapadópárna tartó
 • Tartós tapadópárnák (1 pár)
 • Használati útmutató
 • Elemek

Garancia

A termékre a vásárlás dátumától számított 3 évre vállal garanciát az OMRON.

Használati útmutató és segédlet

Terméktámogatás

Lépjen velünk kapcsolatba

Használati útmutató

GYIK

Az ePlus LongLife tartós tapadópárnákat időnként cserélni kell. Élettartamuk azonban meghosszabbítható, ha egyszerűen csak hideg csapvíz alá tartjuk (szappan nélkül), újjal óvatosan letisztítjuk, ezután lerázzuk a felesleges nedvességet, majd visszahelyezzük a tappancsokat a tiszta, műanyag elektródatartóra (csak az ePlus LongLife tartós tapadópárnáknál) és ezután betesszük éjszakára a hűtőszekrénybe (nem a fagyasztóba). Ez visszaadja a tapadópárnák tapadását. Ha ez sem segít, akkor a tapadópárnák elhasználódtak, ki kell őket cserélni. Lépjen kapcsolatba a legközelebbi OMRON márkakereskedővel.

Szállítás és visszaküldés

Szállítási információk

Standard delivery in 2 - 5 business days, at €5.95 per order. Free delivery for all orders above €20.

Visszaküldési információ

Free return within 14 days. Read more about how to return an order.

COVID-19 intézkedéseink

Ismerje meg az OMRON válaszát a COVID-19 pandémiára és tájékozódjon releváns megoldásainkról és szolgáltatásainkról.

Megtekintés