Gentle Temp szondasapkák (40)
Gentle Temp szondasapkák (40)

Gentle Temp szondasapkák (40)

40 darab szondasapkát tartalmazó csomag a következő OMRON GentleTemp hőmérőkhöz történő használatra:

  • GentleTemp 520
  • GentleTemp 521
  • GentleTemp 522 Pro

Műszaki adatok

A doboz tartalma

1x 40 darab szondasapkát tartalmazó csomag

Garancia

A termékre a vásárlás dátumától számított 1 évre vállal garanciát az OMRON.

Támogatás

Customer Service

Contact OMRON

Használati útmutató

GYIK

Minden egyes mérésnél új szondasapkát kell használni a pontos mérési eredmény lrdekében. Soha ne használja a hőmérőt szondasapka nélkül, mert ez szennyeződést okozhat a lencsén, ami befolyásolja a pontos mérési eredményt. A szondát óvni kell az ujjnyomoktól (szondasapka használata), viszont a fülben lévő fülzsír és szennyeződés nem befolyásolják a mérési pontosságot. Használat után mindig helyezze fel a szondasapkát és tegye a tokjába a hőmérőt. A szondáról a szennyeződés, alkoholos, puha, pamut ruhával eltávolítható. Ne használjon papírtörülközőt! A papírtörlő rostjai megkarcolhatják a szondát. Hagyja teljesen megszáradni (45 perc) a szondát, csak ezután helyezze rá a szondasapkát.

Végbélben:
Végbélben történő mérésssel kapjuk a lehető legmegbízhatóbb belső hőmérsékleti eredményt. Az ilyen mérések pontos mérési eredményt adnak, alacsony hibalehetőséggel. A normál mérési tartomány kb.: 36,2 ° C - 37,7 ° C.

Fülben:
Ez is nagyon megbízható testhőmérséklet-mérési mód. Infravörös hőmérővel történik, mely a dobhártyán keresztül leadott hőt észleli. Pontos, alacsony hibalehetőségű módszer. A normál mérési tartomány kb.: 35.5°C - 37.5°C.

Szájban:
A mérés történhet a szájban tartva (bukkális) vagy a nyelv alatt (szublingvális). Mindkét mérési mód alacsonyabb hőmérsékletet mutat a végbélben mértnél kb. 0.3° C - 0.8° C-kal, a bukkális mód inkább javasolt.

Szállítás és visszaküldés

Szállítási információk

Standard delivery in 2-3 business days for orders placed before 5 PM, at £3.95 per order. Free delivery for all orders above £60.

Visszaküldési információ

Free return within 14 days. Read more about how to return an order.