Gentle Temp 521
Gentle Temp 521
Gentle Temp 521
Gentle Temp 521
Videó lejátszása
Gentle Temp 521
Gentle Temp 521
Gentle Temp 521
Gentle Temp 521
Videó lejátszása

Gentle Temp 521

MC-521-E
 • null
  3 év garancia

Az OMRON Gentle Temp 521 fülhőmérő egy szupergyors, digitális hőmérő, mely fejlett funkciók széles skáláját vonultatja fel, például a világító kijelzőt. Ennek segítségével a mért értékek éjjel, kevés fény mellett is leolvashatóak, ami például kisgyermekes édesanyák számára lehet különösen hasznos.

A Gentle Temp 521 fülhőmérsékletet mér, de használható egyéb felületeken is hőmérséklet mérésre, így például tejesüveg vagy étel-adagoló esetén, esetleg a szoba hőmérsékletét mérve.

Miért használna három hőmérőt, ha eggyel is minden feladatot el tud végezni?

 • Fülhőmérő
 • Felülethőmérő
 • Szobahőmérő

25 eredmény tárolására képes memóriával rendelkezik, melynek segítségével a hőmérséklet változása adott időszakban követhető és a trendek monitorozhatók. A hőmérséklet értékek nagy LCD kijelzőn kerülnek megjelenítésre, Celsius- vagy Fahrenheit-skálát használva.

 • null
  3 év garancia

Funkciók és figyelmeztetések

 • The Gentle Temp 521 measures ear temperature, but can also be used to take surface temperatures, from a milk bottle or food dispenser, for example, as well as giving readings for the room temperature.
 • With a memory capable of recording up to 25 readings, it’s possible to track temperature changes over a period of time and monitor trends.
 • Temperatures can be displayed on the large LCD display in either degrees centigrade or Fahrenheit.
 • Thanks to the backlit screen, readings can be clearly at nighttime, making it especially handy when measuring your baby's temperature at night.

Műszaki adatok

Memória
25 mérés
Mérés típusa
Fül, felület, szoba
3 -az-1-ben mérési funkciók
Igen
Háttérvilágítás
Igen
Gyors 1-másodperces mérés
Igen
°C / °F választás
Igen
Szondasapkák mellékelve
Igen
Hangjelző
Igen
Cserélhető elem
Igen
Automatikus kikapcsolás
Igen
Tárgy súlya (kg)
0,09
Elem méretei (mm)
36 x 56 x 161

A doboz tartalma

 • Gentle Temp 521 hőmérő
 • 1x CR2032 Elem
 • Szondakupak
 • 21x Szondasapka
 • Csatlakozó gyűrű
 • Használati útmutató

Garancia

A termékre a vásárlás dátumától számított 3 évre vállal garanciát az OMRON.

Használati útmutató és támogatás

Terméktámogatás

Lépjen velünk kapcsolatba

Használati útmutató

GYIK

Minden egyes mérésnél új szondasapkát kell használni a pontos mérési eredmény érdekében. Soha ne használja a hőmérőt szondasapka nélkül, mert ez szennyeződést okozhat a lencsén, ami befolyásolja a pontos mérési eredményt. A szondát óvni kell az ujjnyomoktól, szondasapka használatával, viszont a fülben lévő szennyeződés nem befolyásolja a mérési pontosságot. Használat után mindig vegye le a szondasapkát és tegye a hőmérőt tokjába. A szondáról a szennyeződés, alkoholos, puha, pamut ruhával eltávolítható. Ne használjon papírtörülközőt! A papírtörlő rostjai megkarcolhatják a szondát. Hagyja teljesen megszáradni (45 perc) a szondát, csak ezután helyezze rá a szondasapkát.

Végbélben:
Végbélben történő mérésssel kapjuk a lehető legmegbízhatóbb belső hőmérsékleti eredményt, alacsony hibalehetőséggel. A normál mérési tartomány: kb. 36,2°C - 37,7°C.

Fülben:
Ez is nagyon megbízható testhőmérséklet-mérési mód. Infravörös hőmérővel történik, amely érzékeli a dobhártyán keresztül leadott hőt. Pontos, alacsony hibalehetőségű módszer. A normál mérési tartomány kb.: 35,5°C - 37,5°C.

Szájban:
A mérés történhet a szájban tartva (bukkális) vagy a nyelv alatt (szublingvális). Mindkét mérési mód alacsonyabb hőmérsékletet mutat a végbélben mértnél kb. 0,3°C - 0,8°C-kal, a bukkális mód inkább javasolt.

Szállítás és visszaküldés

Szállítási információk

Standard delivery in 2 - 5 business days, at €5.95 per order. Free delivery for all orders above €20.

Visszaküldési információ

Free return within 14 days. Read more about how to return an order.

COVID-19 intézkedéseink

Ismerje meg az OMRON válaszát a COVID-19 pandémiára és tájékozódjon releváns megoldásainkról és szolgáltatásainkról.

Megtekintés