Inhalátorok – kik ők?

2019. augusztus

Függetlenül attól, hogy milyen légzőszervi problémáktól szenved, az inhalátorok segíthetnek a légzés könnyítésében. Használatuk elterjedt a tüdő és a légzőszervek betegségeinek, problémáinak orvoslásában, így például a köhögés, az orrdugulás, vagy az ennél jóval komolyabb asztma és tüdőgyulladás kezelésében is.

Az inhalátorok receptre felírt gyógyszerekkel használva segíthetnek a légutak megnyitásában, vagy sóoldatokkal biztosíthatják az orr tisztán tartását és megelőzhetik enyhe tünetek komolyabb szövődményekké, tüdőbetegségekké alakulását.

Az OMRON az inhalátorok széles választékát kínálja, melyből biztosan megtalálja a megfelelőt, akár masszívabb, otthoni és gyakori használatra tervezett készülékre, akár hordozható, membrános technológiát használó inhalátorra van szüksége, melyet bárhová magával vihet. Az összes OMRON inhalátor orvosi szervezetek által klinikailag hitelesített, és a körültekintő tervezés során úgy lett kialakítva, hogy a különböző légzőszervi betegségek kezelését a páciensek életkorától függetlenül el tudja látni.