M7 Intelli IT
M7 Intelli IT
M7 Intelli IT
M7 Intelli IT
M7 Intelli IT
Alexa-kompatibilis

M7 Intelli IT

 • null
  3 év garancia

Az OMRON M7 Intelli IT egyik legfejlettebb modellünk, mely a pontosság legújabb innovációit teszi elérhetővé: okos mandzsetta technológia és Bluetooth adatátvitel "OMRON connect" alkalmazással okostelefonra.

 • Okos mandzsetta - 360 fokos pontosság¹: Pontos mérési eredmények bármilyen pozícióban a felkaron (mandzsetta méret: 22-42 cm)
 • OMRON connect - Vegye át az irányítás egészsége felett - Okostelefon alkalmazás iPhone / Android™ rendszerekhez
 • Vérnyomásszint grafikus kijelzése: Jelzi, ha az eredmény az ajánlott mérték felett van
 • Reggeli magas vérnyomás kijelzés: Jelzi, ha a reggeli átlag az ajánlott szint feletti
 • Átlagérték funkció: Heti, reggeli és esti átlagok
 • Szabálytalan szívritmus kijelzés
 • Helyes mandzsettafelhelyezés kijelzés: Jelzi, ha a mandzsetta megfelelően van felhelyezve a karjára: nem túl laza, nem túl szoros
 • Segíti a pontos méréseket
 • Memória
 • 2 felhasználó x 100 eredmény
 • Mérés közbeni túlzott mozgás kijelzése
 • Klinikai validált általános és cukorbeteg lakosságra illetve kismamák részére

1 Bilo G et al. Impact of cuff positioning on blood pressure measurement accuracy. May a specially designed cuff make a difference? Hypertens Res 2017. DOI: 10.1038/hr.2016.184

 • null
  3 év garancia

A termék előnyei

Lássa a teljes képet

Lássa a teljes képet

Kövesse nyomon egészségügyi adatait egy helyen az „OMRON connect” alkalmazással.

Megbízható eredmények

Megbízható eredmények

Az OMRON okos mandzsetta pontos méréseket biztosít bármilyen pozícióban a felkaron¹.

Az Intellisense technológiával nincs több kényelmetlenség

Az Intellisense technológiával nincs több kényelmetlenség

Az Intellisense technológiával a vérnyomásmérő automatikusan, a felhasználó vérnyomásához igazodva fújja fel a mandzsettát.

Nincs több találgatás

Nincs több találgatás

A helyes mandzsettafelhelyezés funkció jelzi, ha a mandzsetta megfelelően van felhelyezve: nem túl lazán, se nem túl szorosan

Klinikai validált cukorbetegek és várandós kismamák számára

Klinikai validált cukorbetegek és várandós kismamák számára

A készülék terhesség (preeclampsiaval vagy anélkül) és cukorbetegség esetén is klinikai validált pontosságot és megbízhatóságot biztosít².

Miért használjak vérnyomásmérőt?

Segít a magas vérnyomás felismerésében és követésében

Segít a magas vérnyomás felismerésében és követésében

Segít a szív- és érrendszeri megbetegedések kockázatainak azonosításában

Segít a szív- és érrendszeri megbetegedések kockázatainak azonosításában

Teljesebb képet nyerhet szívének egészségi állapotáról

Teljesebb képet nyerhet szívének egészségi állapotáról

Funkciók

 • Intelli Wrap Cuff - 360 Accuracy¹: Accurate measurements from any position around the upper arm (cuff size: 22-42 cm)
 • OMRON connect - Take control of your health - Mobile application for iPhone / Android™
 • Easy Blood Pressure Colour Indicator: Indicates if result is above recommended level
 • Morning Hypertension Tracker: Indicates if morning average is above recommended level
 • Advanced Averaging Function: Weekly morning and evening averages
 • Irregular Heartbeat Detection
 • Cuff Wrap Guide: Indicates if cuff is wrapped correctly: not too loose or too tight
 • Supports accurate measurement
 • Memory
 • 2 users x 100 readings
 • Body Movement Detection
 • Clinically Validated

 

1. Bilo G et al. Impact of cuff positioning on blood pressure measurement accuracy. May a specially designed cuff make a difference? Hypertens Res 2017. DOI: 10.1038/hr.2016.184

Műszaki adatok

 • Hossz (cm): 12,00
 • Magasság (cm): 22,00
 • Mélység (cm): 18,00
 • Csomagolás súlya (g): 1.380,00

A doboz tartalma

M7 Intelli IT vérnyomásmérő, Intelli Wrap mandzsetta (22-42 cm), használati útmutató, tárolótok, elemek, vérnyomás napló, beállítási információk az OMRON connect funkció használatához

Kompatibilitás

Ez a készülék kompatibilis az OMRON connect applikációval. Az OMRON connect applikációval tesztelt okostelefonok listájához kattintson ide.

Garancia

A termékre a vásárlás dátumától számított 3 évre vállal garanciát az OMRON.

Támogatás

Terméktámogatás

Lépjen velünk kapcsolatba

Használati útmutató

GYIK

Törölje le a készülék előlapját egy tiszta, puha, száraz ruhával. Soha ne használjon karcoló tisztítószert és soha ne merítse vízbe a készüléket vagy annak bármely tartozékát. A mandzsettát puha, nedves és enyhén szappanos ruhával lehet tisztítani.

A karpánt, mandzsetta illesztése akkor helyes, ha a Velcro tépőzáras anyag a mandzsettahurkon kívül helyezkedik el és a fémgyűrű nem érintkezik a bőrrel. A nyitott mandzsettán a fémgyűrűn keresztül vezesse át a csövet úgy, hogy a sima anyag a mandzsetta belső részén legyen.

Távolítsa el a szűk ruházatot a felkarjáról.
Üljön le, talpát helyezze a földre.
Helyezze a bal karját a mandzsettahurokba. A mandzsetta alsó része 1-2 cm-rel a könyöke fellett legyen (a mutatóujj és a középsőujj vastagsága). Állítsa be a mandzsettát úgy, hogy a mandzsetta légvezetéke a karja közepén legyen a középsőujjával egy vonalban (tenyér nyitott és felfelé néz).Rögzítse a mandzsettát a karjára. Húzza meg a mandzsettát úgy, hogy a felső és alsó széle egyenletesen feszüljön a karjánA mandzsetta szilárdan álljon, de ne legyen túl szoros csak annyira, hogy két ujja beférjen alá.
Ez a felhelyezés szükséges a pontos méréshez. Az OMRON digitális vérnyomásmérők az oszcillometriás módszert alkalmazzák a vérnyomásméréshez, amely észleli a vér mozgását a karartériában és digitális eredményre váltja ezt a mozgást.Lazítsa el a karját és helyezze a könyökét az asztalra úgy, hogy a mandzsetta egy vonalban legyen a szívével. Fordítsa a tenyerét felfelé.
Ellenőrizze, hogy nincs-e megtekeredve a levegőcső. Figyeljen arra, hogy könyökét a vérnyomásmérés alatt ne tegye a levegőcsőre.
Nyomja meg az 'O/I START vagy a 'START' gombot a vérnyomásmérés megkezdéséhez.

További információt a készülék használati útmutatójában talál.

Az ellentmondásos eredményeknek számos oka lehet. Többféle tényező okozhat eltérést a vérnyomásértékekben, mint például a napi tevékenység vagy a mérés időpontja, illetve a felhasználó technikája is módosíthatja az eredményt. Felsorolunk néhány pontatlan eredményt okozó, általános tényezőt:

Mandzsettaméret:
A pontos eredményhez nagyon fontos, hogy a megfelelő méretű mandzsettát használjuk vérnyomásméréskor. A megfelelő mandzsettaméret meghatározásához, meg kell mérnünk a felkar kerületét. Bizonyos időközönként meg kell mérnie a karméretét. Ez fontos, mivel lehet, hogy a karmérete épp a határértékbe esik, vagy hízáskor-fogyáskor is változhat. Mindig megfelelő méretű mandzsettát használjon. Ha a mandzsetta mérete nem megfelelő, az eredmény pontatlan lehet és/vagy a mandzsetta megsérülhet. A karméret meghatározásához használjon mérőszalagot, amit a felkarja köré teker félúton a könyök és a váll között. Egyenletesen tekerje a mérőszalagot a karja köré. Ne húzza meg erősen. Figyelembe kell venni, hogy a precíz mérés centiméterben történik.

Karpánt-, mandzsettafelhelyezés:

Távolítsa el a szűk ruházatot a felkarjáról.

Üljön le, talpát helyezze a földre.

Helyezze a bal karját a mandzsetta hurokba. A mandzsetta alsó része 1-2 cm-rel a könyöke fellett legyen (a mutatóujj és a középsőujj vastagsága). Állítsa be a mandzsettát úgy, hogy a mandzsetta légvezetéke a karja közepén legyen a középsőujjával egy vonalban (tenyér nyitott és felfelé néz). Rögzítse a mandzsettát a karjára. Húzza meg a mandzsettát úgy, hogy a felső és alsó széle egyenletesen feszüljön a karján. A mandzsetta szilárd álljon, de ne legyen túl szoros csak annyira, hogy két ujja beférjen alá. A pontos méréshez fontos a megfelelő mandzsettafelhelyezés. Az OMRON digitális vérnyomásmérők az oszcillometriás módszert alkalmazzák a vérnyomásméréshez, amely észleli a vér mozgását a karartériában és digitális eredményre váltja ezt a mozgást.


Lazítsa el a karját és helyezze a könyökét az asztalra úgy, hogy a mandzsetta egy vonalban legyen a szívével. Fordítsa a tenyerét felfelé.

Ellenőrizze, hogy nincs-e megtekeredve a levegőcső. Figyeljen arra, hogy könyökét a vérnyomásmérés alatt ne tegye a levegőcsőre. Vérnyomásmérés előtt: kerülje az evést, az alkohol tartalmú italokat, a testmozgást, a fürdést és pihenjen 15 percet mérés előtt. Kerülje a vérnyomásmérést stresszes időszak alatt. Csendes helyen végezze el a mérést.

Szállítás és visszaküldés

Szállítási információk

Standard delivery in 2-3 business days for orders placed before 5 PM, at €5.95 per order. Free delivery for all orders above €75.

Visszaküldési információ

Free return within 14 days. Read more about how to return an order.

Tudjon meg többet

Fedezze fel, hogyan élhet teljesebb életet az egészséges életmóddal kapcsolatos tippjeink segítségével.