M7 Intelli IT
M7 Intelli IT
Videó lejátszása
M7 Intelli IT
M7 Intelli IT
Videó lejátszása
Kompatibilis az OMRON connect

M7 Intelli IT

HEM-7361T-EBK

Vérnyomásmérők

 • null
  3 év garancia
Felkaros vérnyomásmérő

Az OMRON M7 Intelli IT az Intelli Wrap mandzsetta segítségével egyszerűvé és pontossá teszi a méréseket. Képes a pitvarfibrilláció lehetőségének észlelésére, így segítve állapotának otthoni követését és biztosítja a nyugalmát. Kompatibilis az egyedi Omron connect alkalmazással, amely az egészségügyi adatok hatékony követését és megosztását teszi lehetővé.

 • null
  3 év garancia

A termék előnyei

Funkciók és figyelmeztetések

 • The Omron M7 Intelli IT blood pressure monitor, which also detects the possibility of Atrial fibrillation (AFib).
 • Atrial fibrillation often goes undetected as it can be present without symptoms. The AFib function of the Omron M7 Intelli IT indicates potential AFib with high specificity (93.8 Percent) and sensitivity (95.5 Percent).
 • When in AFib mode the Omron M7 Intelli IT takes three blood pressure readings and gives the average, which is a realistic indication of your morning and evening blood pressure over time.
 • While measuring your blood pressure, should the device detect an irregular heartbeat on two or more occasions, you’ll see the AFib indicator flash up. This is not a diagnosis. It is only a potential finding for AFib.
 • Keeping track of your blood pressure has never been easier than with the Omron M7 Intelli IT. The new design features a comparison mode allowing you to compare results from the 100 blood pressure readings it can store. You can also view weekly, morning or afternoon averages.
 • You can also automatically transfer your blood pressure readings to your smartphone, once paired by Bluetooth, the Omron M7 Intelli IT will update the Omron connect app with all your latest measurements. The Omron connect app lets you follow you progress or share your readings with your doctor. You can also keep track with Alexa just ask, “What’s my latest blood pressure reading” or compare averages over time.
 • Part of the Omron smart ecosystem to help you influence your heart’s health. The Omron connect app links Omron’s smart blood pressure monitors with VIVA the smart Body Composition Monitor – combining to give you more understanding of what effects your heart’s health.

Bilo G, Sala O, Perego C, et al. Impact of cuff positioning on blood pressure measurement accuracy: may a specially designed cuff make a difference?. Hypertens Res. 2017;40(6):573–580.

Omron Automatic Upper Arm Blood Pressure Monitor Instruction Manual

Topouchian J. et al. Clinical accuracy of the Omron M3 Comfort and the Omron Evolv for self-blood pressure measurements in pregnancy and pre-eclampsia - validation according to the Universal Standard Protocol. Vasc Health Risk Manag. 2018 Aug 31;14:189-197.

Chahine M. et al. Validation of BP devices QardioArm in the general population and Omron M6 Comfort in type II diabetic patients according to the European Society of Hypertension International Protocol (ESH-IP). Med Devices (Auckl). 2017 Dec 27;11:11-20.

Market research by Kantar Health GmbH: European Survey with Cardiologists in 9 Countries n=69 (DE, FR, IT, ES, UK, NL, BE, PL and RU). May 2019. Data available on request.

Morillo, Carlos A et al. “Atrial fibrillation: the current epidemic.” Journal of geriatric cardiology : JGC vol. 14,3 (2017): 195-203.

Műszaki adatok

Eszköztípus
Felkaros vérnyomásmérő
Mandzsetta típus
Okos mandzsetta (22-42 cm)
Memória
2 felhasználó x 100 mérés
Mandzsettafelhelyezési útmutató
Igen
Átlagérték számítási funkció
Igen
Szabálytalan szívverés érzékelés
Igen
Test mozgásának észlelése
Igen
Validáció
Klinikai validáció, Cukorbeteg validáció, Terhesség validáció
Intellisense technológia
Igen
Fogyasztói vagy professzionális
Fogyasztói
Tárolótok mellékelve
Igen
Csatlakozva
Igen
Kompatibilis mobil alkalmazás
Kompatibilis az „Omron connect” alkalmazással
Tárgy súlya (kg)
0,46
Elem méretei (mm)
191 x 120 x 85

A doboz tartalma

 • M7 Intelli IT vérnyomásmérő
 • Intelli Wrap mandzsetta (22–42cm)
 • használati útmutató 1 és 2
 • beállítási útmutató
 • elemek
 • és tárolótok

Kompatibilitás

Az OMRON connect applikációval tesztelt okostelefonok listájához kattintson ide.

Használati útmutató és támogatás

Terméktámogatás

Lépjen velünk kapcsolatba

Használati útmutató

GYIK

Törölje le a készülék előlapját egy tiszta, puha, száraz ruhával. Soha ne használjon karcoló tisztítószert és soha ne merítse vízbe a készüléket vagy annak bármely tartozékát. A mandzsettát puha, nedves és enyhén szappanos ruhával lehet tisztítani.

A karpánt, mandzsetta illesztése akkor helyes, ha a Velcro tépőzáras anyag a mandzsettahurkon kívül helyezkedik el és a fémgyűrű nem érintkezik a bőrrel. A nyitott mandzsettán a fémgyűrűn keresztül vezesse át a csövet úgy, hogy a sima anyag a mandzsetta belső részén legyen.

Távolítsa el a szűk ruházatot a felkarjáról.
Üljön le, talpát helyezze a földre.
Helyezze a bal karját a mandzsettahurokba. A mandzsetta alsó része 1-2 cm-rel a könyöke fellett legyen (a mutatóujj és a középsőujj vastagsága). Állítsa be a mandzsettát úgy, hogy a mandzsetta légvezetéke a karja közepén legyen a középsőujjával egy vonalban (tenyér nyitott és felfelé néz).Rögzítse a mandzsettát a karjára. Húzza meg a mandzsettát úgy, hogy a felső és alsó széle egyenletesen feszüljön a karjánA mandzsetta szilárdan álljon, de ne legyen túl szoros csak annyira, hogy két ujja beférjen alá.
Ez a felhelyezés szükséges a pontos méréshez. Az OMRON digitális vérnyomásmérők az oszcillometriás módszert alkalmazzák a vérnyomásméréshez, amely észleli a vér mozgását a karartériában és digitális eredményre váltja ezt a mozgást.Lazítsa el a karját és helyezze a könyökét az asztalra úgy, hogy a mandzsetta egy vonalban legyen a szívével. Fordítsa a tenyerét felfelé.
Ellenőrizze, hogy nincs-e megtekeredve a levegőcső. Figyeljen arra, hogy könyökét a vérnyomásmérés alatt ne tegye a levegőcsőre.
Nyomja meg az 'O/I START vagy a 'START' gombot a vérnyomásmérés megkezdéséhez.

További információt a készülék használati útmutatójában talál.

Az ellentmondásos eredményeknek számos oka lehet. Többféle tényező okozhat eltérést a vérnyomásértékekben, mint például a napi tevékenység vagy a mérés időpontja, illetve a felhasználó technikája is módosíthatja az eredményt. Felsorolunk néhány pontatlan eredményt okozó, általános tényezőt:

Mandzsettaméret:
A pontos eredményhez nagyon fontos, hogy a megfelelő méretű mandzsettát használjuk vérnyomásméréskor. A megfelelő mandzsettaméret meghatározásához, meg kell mérnünk a felkar kerületét. Bizonyos időközönként meg kell mérnie a karméretét. Ez fontos, mivel lehet, hogy a karmérete épp a határértékbe esik, vagy hízáskor-fogyáskor is változhat. Mindig megfelelő méretű mandzsettát használjon. Ha a mandzsetta mérete nem megfelelő, az eredmény pontatlan lehet és/vagy a mandzsetta megsérülhet. A karméret meghatározásához használjon mérőszalagot, amit a felkarja köré teker félúton a könyök és a váll között. Egyenletesen tekerje a mérőszalagot a karja köré. Ne húzza meg erősen. Figyelembe kell venni, hogy a precíz mérés centiméterben történik.

Karpánt-, mandzsettafelhelyezés:

Távolítsa el a szűk ruházatot a felkarjáról.

Üljön le, talpát helyezze a földre.

Helyezze a bal karját a mandzsetta hurokba. A mandzsetta alsó része 1-2 cm-rel a könyöke fellett legyen (a mutatóujj és a középsőujj vastagsága). Állítsa be a mandzsettát úgy, hogy a mandzsetta légvezetéke a karja közepén legyen a középsőujjával egy vonalban (tenyér nyitott és felfelé néz). Rögzítse a mandzsettát a karjára. Húzza meg a mandzsettát úgy, hogy a felső és alsó széle egyenletesen feszüljön a karján. A mandzsetta szilárd álljon, de ne legyen túl szoros csak annyira, hogy két ujja beférjen alá. A pontos méréshez fontos a megfelelő mandzsettafelhelyezés. Az OMRON digitális vérnyomásmérők az oszcillometriás módszert alkalmazzák a vérnyomásméréshez, amely észleli a vér mozgását a karartériában és digitális eredményre váltja ezt a mozgást.


Lazítsa el a karját és helyezze a könyökét az asztalra úgy, hogy a mandzsetta egy vonalban legyen a szívével. Fordítsa a tenyerét felfelé.

Ellenőrizze, hogy nincs-e megtekeredve a levegőcső. Figyeljen arra, hogy könyökét a vérnyomásmérés alatt ne tegye a levegőcsőre. Vérnyomásmérés előtt: kerülje az evést, az alkohol tartalmú italokat, a testmozgást, a fürdést és pihenjen 15 percet mérés előtt. Kerülje a vérnyomásmérést stresszes időszak alatt. Csendes helyen végezze el a mérést.

Szállítás és visszaküldés

Szállítási információk

Standard delivery in 2 - 5 business days at €5.95 per order. Free delivery for orders above €20.

Visszaküldési információ

Free return within 14 days. Read more about how to return a product.