Skip to main content

Termékek

Aktivitáskövetők

Az OMRON a különböző életvitelt gyakorlók számára különböző aktivitáskövető megoldásokat kínál. Lehet, hogy Ön a bevitt kalóriákat ellenőrizné folyamatosan, vagy az elégetett testzsír mennyiségét kívánja figyelni, esetleg csak tudni szeretné, hogy hány lépést tett meg. Még egy egyszerű lépésszámláló segítségével is képet kaphat eredményeiről, motivációt nyerhet és növelheti napi aktivitásainak mennyiségét.

Az összes termék megtekintése

A legnépszerűbb termékek

Aktivitáskövetők

Walking Style IV White

The Walking style IV uses a highly accurate 3D sensor to help you track your steps and how many calories you burn.

Miért használjak aktivitáskövetőt?

Minden mozdulatot pontos követése

Több mozgásra ösztönöz

Segít az egészségesebb életmód kialakításában

Aktivitáskövetők

Az aktivitáskövetők, vagy más néven aktivitásfigyelők jelentősen megkönnyítik a fitt, egészséges életmód eléréséhez és fenntartásához szükséges napi fizikai aktivitások folyamatos követését. Napi minimum 30 perces testmozgás, például az intenzív gyaloglás is jelentős pozitív hatással bír a szív- és érrendszer valamint a légzőszervek egészségi állapotára, élénkíti az izmokat, segít a fogyókúrában, energizál és jobb kedvre derít.

Egy aktivitáskövető tájékoztatja arról, hogy mennyit gyalogolt, mennyi zsírt égetett el, elkülöníti a normál lépéseket (például a buszmegállóba történő gyaloglás lépéseit) és az aerob mozgáshoz tartozó lépéseket (például futás).

Az OMRON aktivitáskövetőkbe szerelt 3D érzékelő pontosan nyomonköveti a napi normál és aerob lépések számát, és az ezekhez tartozó megtett távolságokat és elégetett kalóriákat. A 7-napos memóriával az egy héten belül elért előrehaladását elemezheti.

Válasszon legfeljebb 2 terméket.