Skip to main content

Termékek

Digitális mérlegek

Miért használjak mérleget és testösszetétel-elemző mérőkészüléket?

Összes megtekintése

A legnépszerűbb termékek

Digital Scales

VIVA

Az OMRON VIVA egy klinikai validált orvosi eszköz olyan paraméterek (zsigeri zsírtartalom szint, zsír és vázizomzat) mérésére, melyek segítségével pontosan követheti szívének egészségi állapotát, és melyek monitorozásával bizonyítottan előre jelezhetőek kardiovaszkuláris események. 1

Kiemelt Termék

Összes megtekintése

Miért használjak mérleget és testösszetétel-elemző mérőkészüléket?

Segít elérni egészségi és állóképességi céljait

Segít testsúlyának pontos követésében

Átfogó képet ad testének összetételéről

A reflektorfényben

Mi az a testösszetétel-elemző?

A testösszetétel-elemző vagy testösszetétel-mérő segítségével teljes képet kaphat teste felépítéséről: a testzsírról, a zsigeri zsírról és a testtömegindexéről. Használatával napról napra nyomon követheti fogyókúráját és egészsége javulását, illetve megelőzheti a betegségek kialakulását, ha időben életmódot vált.

Egyes mérőkhöz több profil is beállítható, így érzékelik, melyik felhasználó mérésére került sor. A testösszetétel-elemző használata egyszerű: Fel kell lépni rá, és az eszköz leméri a testtömeget, illetve elemzi a testösszetételt. Azt javasoljuk, hogy mindig reggel végezze a mérést: testmozgás, evés, ivás és zuhanyzás előtt, így rutint kialakítva pontosabb képet kap az előrehaladásáról.

Hogyan mérik a mérlegek a testzsírt?

A testösszetétel elemzésének alapja a BIA (bioimpedancia-analízis) elve, melynek során a készülék enyhe elektromos áramot juttat át a testen. Ezt az áramot az illető nem érzékeli, tehát Ön azt sem érzi, pontosan mikor történik. Bizonyos készülékek az OMRON connect alkalmazáshoz csatlakoztathatók, így Ön a telefonjára is megkaphatja a mért értékeket, és hosszú távon követheti az eredmények alakulását.

Válasszon legfeljebb 2 terméket.