Skip to main content

Termékek

Vérnyomásmérők

Olvassa el a vérnyomásmérőkre vonatkozó tudnivalókat, vagy kattintson a „Összes megtekintése” elemre, és ismerje meg az OMRON vérnyomásmérő eszközeinek széles választékát.

Összes megtekintése

Kiemelt Termék

Milyen előnyei vannak a vérnyomásmérőnek?

Akár hipertóniával (azaz magas vérnyomással) diagnosztizálták, akár csak szeretné nyomon követni egészségi állapotát, az otthoni vérnyomásmérő nélkülözhetetlen vérnyomásának kontrollálására.

Milyen előnyei vannak a vérnyomásmérőnek?

Az otthon használható vérnyomásmérők többsége digitális, és a mérési folyamat szinte teljesen automatikus. Most pedig leírjuk, hogyan használja a vérnyomásmérőt: Helyezze a mandzsettát a karjára/csuklójára, kapcsolja be a készüléket, ekkor a mandzsetta felfújja magát, és elindítja a mérést, majd leereszt a mérést követően. Amint ez megtörtént, a végleges eredmény megjelenik a kijelzőn. Az ideális szisztolés érték általában 120, a diasztolés pedig 80 Hgmm körüli. Ha a mért vérnyomásértékei ennél folyamatosan magasabbak vagy alacsonyabbak, forduljon háziorvosához.

Milyen előnyei vannak a vérnyomásmérőnek?

Előfordulhat, hogy az ujjon mérő vérnyomásmérők a felkarra vagy csuklóra helyezhetőknél kevésbé megbízhatóak, ezért az OMRON klinikailag validált készülékek széles választékát kínálja, hogy Ön a legmegfelelőbb vérnyomásmérőt választhassa.

Miért használjak vérnyomásmérőt?

Segít a magas vérnyomás felismerésében és követésében

Segít a szív- és érrendszeri megbetegedések kockázatainak azonosításában

Teljesebb képet nyerhet szívének egészségi állapotáról

Válasszon legfeljebb 2 terméket.