Skip to main content

Termékek

Hőmérők

Olvassa el az elektronikus hőmérőkre vonatkozó információkat, vagy kattintson a „Összes megtekintése” elemre, és ismerje meg a testhőmérséklet mérésére szolgáló OMRON digitális hőmérők széles választékát.

Összes megtekintése

A legnépszerűbb termékek

Hőmérők

Gentle Temp 720

Az OMRON infravörös, érintés nélküli hőmérője szupergyors és pontos, mely speciális funkcióival segít gyermeke testhőmérsékletének folyamatos nyomon követésében, minimalizálva a mérés által okozott kellemetlenséget.

Miért használjak hőmérőt?

Tudja meg testhőmérsékletét

Gyors és kényelmes mérések

Bármilyen életkorban használható

A reflektorfényben

Mi az a hőmérő?

A hőmérő olyan egészségügyi eszköz, amellyel a test belső hőmérséklete (a szív, az agy és egyéb szervek hőmérséklete) mérhető. Az OMRON fülben használható, infravörös (érintés nélküli) és ceruza//bot alakú hőmérői pontos és megbízható mérési eredményeket adnak.

A fülbe helyezhető hőmérők pontossága nagy, mivel a dobhártya által leadott infravörös hőt mérik. A szondasapkát felhelyezve kell használni őket, a szennyeződések pedig alkoholos pamut törlőkendővel eltávolíthatók.

Az infravörös hőmérők kiválóan alkalmasak gyors és érintés nélküli mérésre. A homlokra helyezhető hőmérők akár egy másodperc alatt is pontos eredményt nyújthatnak, és más felületeknél is alkalmazhatók, például csecsemők tejesüvegének hőmérsékletmérésére.

Hogyan kell használni az OMRON homlokra helyezhető hőmérőt?

Egyszerűen helyezze a hőmérőt 1–3 cm-re az adott testrésztől vagy a mérni kívánt tárgytól, majd nyomja meg a start (indítás) gombot. Az eredmény automatikusan megjelenik a képernyőn.

Válasszon legfeljebb 2 terméket.