Skip to main content

Egészség és életmód

Mindenki megérdemli, hogy egészséges és boldog legyen. Fedezze fel az egészségesebb szívvel és légzőszervekkel élhető teljesebb élet lehetőségeit, találjon megoldást fájdalmaira és életmódjának aktívabbá tételére.

Similique in amet.

A szív egészsége

Mi a magas vérnyomás?

A magas vérnyomás azt jelenti, hogy a vér az artériák falára kifejtett nyomása túl magas. Sajnos napjainban egy nagyon elterjedt probléma. Mielőtt jobban megismernénk a magas vérnyomás problémakörét, tekintsük át a vérnyomással kapcsolatos legalapvetőbb tudnivalókat.

Read more

A légzőszervek egészsége

Asztma gyermekeknél

Gyakori légúti fertőzések, éjszakai köhögési rohamok, nehézlégzés mozgás vagy szabadtéri játék közben – ha gyermekünk nem érzi jól magát, akkor természetes, hogy szülőként mindent megteszünk állapotának javulásáért. A légúti asztma diagnózisa sok kérdést és megoldandó problémát vet fel. Valószínűleg Ön is a legmegfelelőbb megoldást keresi gyermeke állapotának javításához.

Read more

Legutóbbi Egészség és életmód cikkek

Fedezze fel, hogyan élhet teljesebb életet egészségesebb szívvel és légzőrendszerrel, és találjon tanácsokat a fájdalomcsillapítással és az aktív életmóddal kapcsolatban.

A vérnyomás értékek és diagramok magyarázata

A vérnyomás értékek és diagramok magyarázata Hogyan mérjük a vérnyomást? A vérnyomást higanymilliméterben (Hgmm) mérjük. A vérnyomás értéke két számból tevődik össze, például 130/80. Az első szám a szisztolés vérnyomás, az a maximális nyomásérték, amelyet a szív összehúzódásakor mérünk. A második szám a diasztolés vérnyomás, az a minimális nyomásérték, amely a szív kamráinak elernyedésekor mérhető. …

További információ

Hogyan csökkentheti vérnyomását?

Hogyan csökkentheti vérnyomását? Több különböző út áll rendelkezésére ahhoz, hogy hosszú ideig tartó javulást érjen el magas vérnyomásával kapcsolatban. Egyes lehetőségek radikális változtatásokat igényelnek életmódjában, mások kevesebbet. Testmozgással csökkentheti vérnyomását Már kis mértékkel több testmozgás jelentős javulást eredményezhet vérnyomásában.

További információ

Hogyan végezzük a vérnyomásméréseket?

Hogyan végezzük a vérnyomásméréseket? Otthoni vérnyomásmérés Otthoni vérnyomásmérésre alapvetően két okból lehet szükség: vagy orvosa kérte meg, vagy Ön határozta el, hogy nyomon szeretné követni vérnyomását. Ha vérnyomáscsökkentő gyógyszert szed vagy életmódján kívánna áltoztatni, akkor az otthoni vérnyomásmérés segíthet célokat szabni és a változásokat követni – tény, hogy azok a betegek, akik saját maguknak mérik …

Continue reading “Hogyan végezzük a vérnyomásméréseket?”

További információ
Összes megtekintése: Szív- és érrendszeri betegségek
Válasszon legfeljebb 2 terméket.