Skip to main content

Termékek

Fájdalomcsillapítók

Olvassa el a TENS fájdalomcsökkentő készülékekre vonatkozó információkat, vagy kattintson a „Összes megtekintése” elemre, és ismerje meg a fájdalom enyhítésére szolgáló OMRON TENS készülékek széles választékát.

Összes megtekintése

A legnépszerűbb termékek

Fájdalomcsillapítók

E3 Intense Fehér

Az OMRON E3 Intense egy gyógyszermentes fájdalomcsillapító készülék, 3 masszázsmóddal (ütögető, gyúró, dörzsölő) illetve 6 előre beállított programmal a hátra, vállra, karra, lábra, lábfejre és ízületekre.

Miért használjak TENS készüléket?

Klinikailag bizonyított TENS technológia

Csillapítja a hátban, a vállakban, az ízületekben és az izmokban fellépő fájdalmat

Gyógyszermentes fájdalomcsillapítás

In the Spotlight

Mi az a TENS készülék?

A TENS készülék (más néven idegstimuláló) egy hordozható, elektromos impulzusokat generáló és a bőrre helyezett elektródákhoz kapcsolt eszköz.

A TENS készülék úgy működik, hogy enyhe elektromos impulzusokat ad le az ideg, az izom vagy az ízület fájdalmának enyhítésére, így bármikor csillapítani tudja vele a fájdalmat

A TENS készülék beavatkozás és gyógyszer nélküli fájdalomcsillapítást kínál. Naponta akár háromszor, legfeljebb 30 percig alkalmazható, előre beállított programjai vannak a különböző testrészekhez, és teljes egészében egyénre szabható a szükségleteinek megfelelően.

A TENS készülék használata három egyszerű lépésben:

Helyezze az elektródákat tiszta, száraz bőrfelületre, egymástól 2,5 cm távolságban. Ezután kapcsolja be az OMRON TENS egységet, majd nyomja meg a „set/start” (beállítás/indítás) gombot választása megadásához. Végül válassza ki a szükséges intenzitási szintet. Kezdje alacsonyabb intenzitásértékkel, hogy elérje az előnyös hatást, de kényelmes is legyen a használat.

Válasszon legfeljebb 2 terméket.