Skip to main content
OMRON Connect compatible

NightView

HEM-9601T-E3

Vérnyomásmérők

3 év garancia

A NightView az első olyan otthoni, csuklón használható mérőeszköz, amelyet az éjszakai vérnyomás mérésére terveztek. Még az olyan emberek közül is, akiknek beállt a nappali vérnyomása, 4-ből 1 éjszakai magas vérnyomásnak nevezett betegségben szenved.

Minimálisan zavarja az alvást a csendes és kíméletes, automatikus beállításokkal rendelkező éjszakai vérnyomásmérésnek köszönhetően
Kényelmes éjszakai viselet a 13,5-21,5 cm közötti különböző kerületi méretekhez igazítható csuklómandzsetta miatt
A NightView az első olyan otthoni, csuklón használható mérőeszköz, amelyet az éjszakai vérnyomás mérésére terveztek.

Minimal sleep disturbance due to silent and gentle nighttime blood pressure measurement with automatic settings.

Comfortable wearing during the night due to the wrist-cuff which can be adjusted to different circumference sizes between 13.5 – 21.5 cm.

Compatible with OMRON connect app.

Eszköz típusa Csuklós vérnyomásmérő készülék
Eszköz súlya 0.11
Mandzsettatípus Csuklómandzsetta 13,5–21,5 cm
Mandzsetta felhelyezési útmutató Igen
Memóriakezelés 350 mérés
Szabálytalan szívverés érzékelése Nem
Testmozgás érzékelése Nem
Érvényesítés Klinikai validált készülék az általános lakosság részére
AFib detection Nem
Easy High Blood Pressure Indicator Nem
Blood Pressure Level Indicator Nem
Advanced Positioning Sensor Nem
Intelligens érzékelés Nem
Stroke Prevention Nem
Tárolás Igen
Averaging Function Nem
Csatlakoztatva Igen
Termék méretek (mm): 55 x 111 x 17

Automatikus és pontos

A különböző életmódokhoz és alvási szokásokhoz alkalmazkodó NightView automatikusan méri a vérnyomást hajnali 2 órakor1, hajnali 4 órakor2 és 4 órával az éjszakai üzemmódra való kapcsolás után3. Ráadásul a NightView pontossága klinikailag validált különböző helyzetekben, még akkor is, ha a csukló alvás közben forog4.

Kényelmes és csendes

A NightView innovatív csuklómandzsettás kialakítással rendelkezik a kényelem és könnyű használat érdekében, valamint süllyesztett gombokkal az alvás közbeni véletlen érintkezés elkerüléséért. Az eszköz teljesen csendesen pumpálja a mandzsettát, hogy a lehető legkevésbé zavarja az alvást, és enyhe felfújással és kisebb összenyomási idővel mér.

Nyomon követi az adatokat, hogy megoszthassa azokat

A NightView nyomon követi és szinkronizálja a vérnyomásadatokat az iOS 10 és ennél újabb, valamint az Android OS 7 és ennél újabb rendszerekkel kompatibilis OMRON connect alkalmazással. Az intuitív műszerfal gyors áttekintést nyújt a vérnyomásmintázatokról. Könnyen és távolról megoszthatja eredményeit orvosával.

Tudja, hogy mi történik vérnyomásával, miközben alszik?

A vérnyomás éjszaka általában alacsonyabb, mint nappal. Ha azonban nem csökken, sőt, még magasabbra nő, akkor ez betegség, amelynek neve éjszakai magas vérnyomás. Nappali vérnyomása csak a kép egyik fele. Töltse le ingyenesen a NightView termékfüzetét, hogy megismerje, hogyan tud a NightView teljes képet nyújtani vérnyomásáról úgy, hogy közben alig van hatással az alvás minőségére.

Füzet letöltése
Thumbnail
Thumbnail

References:
1. Kario K, Hoshide S, Haimoto H, et al. Az otthon, önellenőrzéssel mért alvási vérnyomás, mint a szervkárosodás újszerű meghatározója: Japán ébredés utáni vérnyomás (J-HOP) vizsgálat. J Clin Hypertens (Greenwich). 2015;17(5):340-348 2. Kario K, Kanegae H, Tomitani N, et al. Otthoni vérnyomásméréssel mért éjszakai vérnyomás, mint a szív- és érrendszeri események független előrejelzője az általános gyakorlatban.Magas vérnyomás. 2019;73(6):1240-1248 3. Imai Y, Asayama K, Fujiwara S, et al. Az otthoni éjszakai vérnyomásmérő rendszer fejlődése és értékelése csukló-mandzsettás eszközzel. Vérnyomásmérés 2018;23(6):318-326. 4. Kuwabara M, Harada K, Hishiki Y, Ohkubo T, Kario K, Imai Y. A csuklós típusú otthoni éjszakai vérnyomásmérő jóváhagyása ülő és hanyatt fekvő helyzetben az ANSI/AAMI*ISO81060-2:2013 irányelvek szerint: Omron HEM-9601T. J Clin Hypertens. 2020;22:970-978.

Kompatibilitás

Az OMRON connect és Asztmanapló (Asthma Diary) applikációval tesztelt okostelefonok listájához kattintson ide.

Válasszon legfeljebb 2 terméket.