Jobb rálátás. Exkluzív funkciók. Egészségesebb szív.

OMRON connect Premium előfizetés

Jóval több, mint az egészségügyi adatok követéseAz új prémium funkciók és a személyre szabott kimutatások összetettebb képet adnak az egészségéről, mindezt egy karnyújtásnyira. Így magabiztosan folytathat olyan életmódot, amely jót tesz a szívének, és egészségügyi csapatával is jobban tud kommunikálni.

Download from Apple app storeDownload from Google app storeExkluzív prémium funkciók


Gyógyszerszedés követése és emlékeztetők

Nagyon fontos a gyógyszereit az orvosok utasításai szerint szednie, hogy vérnyomása az egészséges értékek között maradjon. A gyógyszerszedés követése és a napi emlékeztetők segítenek időben bevenni a gyógyszereket, valamint egészségesebb szokásokat kialakítani.


Személyre szabott kimutatások az egészségéről

Itt minden Önről szól. Napi, heti és havi kimutatásokat tekinthet meg a legfontosabb egészségi adatairól, amelyek segítségével könnyedén folytathat a szívének kedvező életmódot.

Elsőrangú átfogó jelentések

Tekintsen bele a pontos, könnyen érthető jelentésekbe, amelyek összesítik a mért adatokat, és automatikusan megoszthatók egészségügyi csapatával és szeretteivel. Teljesebb képet kaphat az egészségéről, és egymás mellett láthatja a mérések eredményeit, például a vérnyomását, a testmozgását és a gyógyszerszedését.


Cselekedjen, és szerezzen jutalmakat!

Kapjon jutalmakat a szívének kedvező tevékenységek végzéséért! A vérnyomás rendszeres mérésével, az egészséges testsúly megtartásával, a gyógyszerek előírás szerinti szedésével és a testmozgással mind ajándékutalványokra váltható pontokat szerezhet. Jutalmazza meg magát, kiérdemelte!

Kapjon átfogó képet egy szempillantás alatt

Az Ön és egészségügyi csapata számára rendelkezésre bocsájtja a pontos adatokat és a teljes történetet, hogy nagyobb ráhatása, több bizonyossága és egészségesebb szíve legyen.

Könnyen követhető jelentések, amelyek összesítik a legfontosabb adatokat.

A gyógyszerszedés és a szívritmus követése, hogy nyugodt lehessen.

Napi, heti és havi kimutatások az olyan adatokról, amelyek segítik az egészségesebb szokások kialakításában.

Kapjon jutalmat az egészségesebb életmódért

A prémium előfizetéssel egészségpontokat is gyűjthet. Amikor egészséges tevékenységet végez, pontokat kap, és ezeket követheti az alkalmazásban. A pontokat az eszköz szinkronizálásakor írjuk jóvá. Minden 50 000 pont után egy 5 angol font értékű ajándékutalványt kap. Alább talál bővebb információt arról, hogyan lehet pontokat szerezni.

Gyakori kérdések