Skip to main content

Jobb rálátás. Exkluzív funkciók. Egészségesebb szív.

Kezdje el ingyenes próbaidőszakát!
Exkluzív funkciók Hasonlítsa össze az OMRON connect ingyenes és a prémium szolgáltatást Jóval több, mint az egészségügyi adatok követése

Exkluzív prémium funkciók

Az új prémium funkciók és a személyre szabott kimutatások összetettebb képet adnak az egészségéről, mindezt egy karnyújtásnyira. Így magabiztosan folytathat olyan életmódot, amely jót tesz a szívének, és egészségügyi csapatával is jobban tud kommunikálni.

Gyógyszerszedés követése és emlékeztetők& Reminders

Nagyon fontos a gyógyszereit az orvosok utasításai szerint szednie, hogy vérnyomása az egészséges értékek között maradjon. A gyógyszerszedés követése és a napi emlékeztetők segítenek időben bevenni a gyógyszereket, valamint egészségesebb szokásokat kialakítani.

Személyre szabott kimutatások az egészségéről

Itt minden Önről szól. Napi, heti és havi kimutatásokat tekinthet meg a legfontosabb egészségi adatairól, amelyek segítségével könnyedén folytathat a szívének kedvező életmódot.

Elsőrangú átfogó jelentések

Tekintsen bele a pontos, könnyen érthető jelentésekbe, amelyek összesítik a mért adatokat, és automatikusan megoszthatók egészségügyi csapatával és szeretteivel. Teljesebb képet kaphat az egészségéről, és egymás mellett láthatja a mérések eredményeit, például a vérnyomását, a testmozgását és a gyógyszerszedését.

Cselekedjen, és szerezzen jutalmakat!

Kapjon jutalmakat a szívének kedvező tevékenységek végzéséért! A vérnyomás rendszeres mérésével, az egészséges testsúly megtartásával, a gyógyszerek előírás szerinti szedésével és a testmozgással mind ajándékutalványokra váltható pontokat szerezhet. Jutalmazza meg magát, kiérdemelte!

Regisztráljon most, az első hónap ingyenes

Kezdje el ingyenes próbaidőszakát!

Kapjon átfogó képet egy szempillantás alatt

Az Ön és egészségügyi csapata számára rendelkezésre bocsájtja a pontos adatokat és a teljes történetet, hogy nagyobb ráhatása, több bizonyossága és egészségesebb szíve legyen. Könnyen követhető jelentések, amelyek összesítik a legfontosabb adatokat. A gyógyszerszedés és a szívritmus követése, hogy nyugodt lehessen. Napi, heti és havi kimutatások az olyan adatokról, amelyek segítik az egészségesebb szokások kialakításában.

Kapjon jutalmat az egészségesebb életmódért

A prémium előfizetéssel egészségpontokat is gyűjthet. Amikor egészséges tevékenységet végez, pontokat kap, és ezeket követheti az alkalmazásban. A pontokat az eszköz szinkronizálásakor írjuk jóvá. Minden 50 000 pont után egy 5 angol font értékű ajándékutalványt kap. Alább talál bővebb információt arról, hogyan lehet pontokat szerezni.

Gyakori kérdések

További kérdésekért tekintse meg a támogatási oldalt

Támogatási oldal
Válasszon legfeljebb 2 terméket.